Käyttöehdot


Tilaaminen

Kun tilaus on tehty, tarkistamme tilauksen tiedot ja suunnittelemme vedoksen sen mukaan. Saatte sähköisen esikatselun designista johon on mahdollisuus pyytää muutoksia tarpeen mukaan. Vedoksen hyväksymisen jälkeen tilaus siirtyy tulostettavaksi ja toimitetaan pian sen jälkeen!

Maksaminen

Kaikki maksut suoritetaan tilisiirrolla. Tilisiirto-ohjeet lähetetään sähköpostitse yhden työpäivän sisällä.

ALV

Kaikki hinnat sivuillamme sisältää ALV 24 %.


Vedokset

Pian tilaamisen jälkeen saat sähköisen esikatselun designista sähköpostitse. Saadaksesi parhaan katselun, suosittelemme vedoksen tulostamista ja tarkistusta paperilla. Voit tarvittaessa pyytää muutoksia designiin että se on virheetön siirrettyään tuotantoon. Jokainen tilaus sisältää 3 vedosta - jokaisesta lisä vedoksesta peritään 5 €. Kun design on valmis tulostettavaksi, ystävällisesti anna kirjallinen hyväksyntä sähköpostitse. Tilaus ei siirry tuotantoon ennen kuin olet antanut luvan siihen.

Ennen tuotannon siirto hyväksymistä, varatkaa huolellisesti aikaa vedoksien tarkistelua varten, sillä vedokset tulostetaan juuri niin kuten ne esikatselussa esitetään. Kaikista muutoksista hyväksynnän jälkeen peritään lisämaksu.

Jos haluat nähdä esikatselun valitsemasi paperilla, tulostetun vedoksen voi pyytämällä ostaa.

Värintoisto

Huomaathan että yksittäisten kalibrointiasetuksien takia värit voivat hieman vaihdella näyttöjen kesken sekä digitaalisen katselun ja painetun katselun kesken. Ota tämä huomioon kun teet ostoksen. Suositeltavaa on tulostaa kukin vedos varmistaakseen miltä design näyttää paperilla.


Tuotanto

Teemme parhaamme että tilauksesi tulostetaan mahdollisimman nopeasti. Vakiotoimitukselle sallikaa jopa 4-5 työpäivää tuotantoa varten.

Huomioikaa että tuotanto aika voi vaihdella määrän ja kauden mukaan. Vedos vaiheessa ilmoitamme sen hetken läpimenoaikaa.


Toimitus

Tuotannon jälkeen, tilauksesi pakataan ja toimitetaan käyttäen Postin palveluita. Varatkaa 1-3 työpäivää toimitukselle.

Saat vahvistusviestin sähköpostitse (sisältää seurantakoodin jos saatavana) kun tilaus on lähetetty.


Peruutukset & Palautukset

Peruutukset

Peruutuksia sallitaan ennen tilauksen siirtoa tuotantoon. Tällä hetkellä sallimme peruutuksia kun tilaus on jo siirtynyt tuotantoon.

 • Peruutuksista ennen maksun suorittamisesta ei peritä maksua.
 • Jos lähetät pyynnön peruuttaa tilausta kun maksu on jo käsitelty, veloitamme 20 € käsittelymaksun maksun palauttamisesta.
 • Jos perutus pyyntö lähetetään vedos prosessin aikana, veloitamme 50 % tilauksen koko summasta tai vähimmäismäärä 40 €.


Palautukset

Haluamme että olette innoissaan paperituotteistanne. Vedoksista toimittamiseen teemme kaiken että tilauksenne on virheetön ja voimme olla varmoja siitä että ihastutte tilaamanne paperituotteisiin kun ne saapuvat. Koska tuotteemme ovat personoituja, tuotteiden palautus ei ole mahdollista tällä hetkellä. Jos jostain syystä olet sitä mieltä että tuotteet eivät vastaa odotuksianne, ota meihin viipymättä yhteyttä niin teemme parhaamme löytääksemme ratkaisun. Jos tilaus on painettu hyväksytyllä virheellä, voimme tarjota uudelleen tulostuspalvelun alennettuun hintaan.


Tekijänoikeus

Personally Sweet omistaa tekijänoikeudet kaikkiin designeihin.

 • Kuviamme, grafiikkamme ja designimme ei saa käyttää ostamatta.
 • Myydyt tuotteet ovat tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä saa vain käyttää alkuperäiseen tarkoitukseen.
 • Designin muokkaus, ostettu tai ei, on kielletty.
 • Designeja ei saa jakaa tai myydä eteenpäin.

Tietosuoja

Arvostamme yksityisyytenne ja turvallisuutenne. Tämä tietosuoja kertoo mitä tietoa kerätään asiakkaasta ja miten tieto käytetään.

Tiedon kerääminen

Asiakkaan perustaessa tilin tai tilattaessa tuotteen, käyttäjätietoja (kuten nimi, sähköposti, osoite jne.) kerätään ja tallennetaan yksityisillä tiedostolla meidän turvallisella palvelimella. Maksutietoja ei tallennu meidän palvelimella.

     Tietojen käyttö

 • Kerätty tieto käytetään ainoastaan tilauksia varten. Kaikki tieto on luottamuksellista, myös tilauksen jälkeen.
 • Jos olet tilannut uutiskirjeen, tulee teille aika ajoin uutisia ja viimeisiä kuulumisia sähköpostitse.
 • Käyttäjätietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.
 • Pidätämme oikeuden antaa asiakastietoa viranomaisille niissä tapauksissa kun ehtomme ovat loukattu tai muuten kun laki niitä vaatii.

Personally Sweet © 2019