Personointi


Personally Sweet Stationerilla uskomme että designimme kuuluvat edustaa yksilöllistä tyyliänne. Olemme sitoutuneet työskentelemään yhdessä kanssanne jotta voimme räätälöidä jokaisen designimme teidän mieleisekseen. Tilattaessa, yksinkertaisesti täytä personointi laatikko (sijaitsee tuotteen tilauslomakkeessa) niin sisällytämme haluamanne design muutokset ensimmäiseen vedokseen. Jatkamme muokkaamista kunnes malli on aivan täydellinen!

Sisältyvät hintaan:

 • Valitse väri mille tahansa design elementille
 • Muuta fontit
 • Toimita oma sanamuoto
 • Säädä tuotteen koko toiveesi mukaan
 • Vaihda asettelua vaakasuoraan tai pystysuoraan
 • Lisää, poista, muuta tai siirrä designelementtejä
 • Matta, valkoinen paperi valinta
 • Valkoiset kirjekuoret kuuluu mukaan kun tilaat varaa päivä kortit, kutsukortit (yksiosaiset ja taitetut), vastauskortit, kiitoskortit

Saatavilla lisämaksusta:

 • Kääntöpuolen tulostus
 • Pyöristetyt kulmat
 • Lisää paperityypit
 • Värilliset kirjekuoret
 • Kirjekuori tulostus
 • Deluxe yksityiskohdat (nauhat, strassit, kerrokselliset paperit)
 • Tilaustyöt

Jatka selailua saadaksenne listätietoa

Meiltä löytyy runsaasti värejä koordinoimaan minkä tahansa väripaletin kanssa. Valitse
värin minkä tahansa design elementille. Oli se sitten tekstille, grafiikalle tai taustalle.

Onko teillä tietty väri mielessä? Lähetä meille näytepalan väristä niin teemme siitä vastaavuuden!

Huomio: Johtuen kalibrointiasetuksista värit näyttävät usein erilaisilta riippuen monitorista, kuten myös digitaalisessa katselussa ja tulostetussa katselussa. Saadaksenne parhaan katselun, suosittelemme vedoksien tulostusta ja niitten tarkistusta paperilla.

Oli kyse sitten perhetapahtumasta tai muodollisesta tilaisuudesta esitä sanamuoto fontilla joka sopii tapahtuman tyylin mukaan. Valitse fontti valikoimastamme tai mainitse tietyn fontin nimen.

Paperi ja kirjekuoret

Paperi

Matta: Vakio vaihtoehtoomme kuuluu hieno laatuinen, korkealuokkainen paperi joka on hiilineutraali, tehden siitä ympäristöystävällisen. Paperin väri on puhdas valkoinen luonnollisella ilmeellä ja tunteella. Paperin paksuus on 300 gsm, valmistettu Ruotsissa ja FSC & PEFC-sertifioitu.

Liinapinta: Erinomainen paperi hiuksenhienolla pellava kohokuvioinnilla joka tarjoaa kangasmainen viimeistely eleganttiselle tunnelmalle. Paperi on saatavana valkoisena tai kerman värisenä ja sen paksuus on 270 gsm.

Ekokartonki: Tämä on meidän ympäristöystävällisin vaihtoehto. Paperi on tehty 30 % kierrätetystä paperista ja sisältää näkyviä kuituja. Vaaleanruskea väri hieman karkealla viimeistelyllä tekee siitä aidon rustiikki tuntuisen. Paperin paksuus on 300 gsm.

Helmiäis: Tyylikäs rikas paperi metallisella viimeistelyllä molemmin puolin. Paperin väri on pehmeä valkoinen sileällä viimeistelyllä. Paperin paksuus on 285 gsm, valmistettu Italiassa ja on FSC-sertifioitu.

KirjekouretVakio kirjekuoreemme ovat valkoisia, kestäviä sekä timanttiläpällä.

Haluatteko mieluummin väriä? Ei hätää. Tarjoamme myös värikkään valikoiman kirjekuoria mihin voitte vaihtaa. Yksinkertaisesti sisällytä tilausvaiheessa haluamanne väri vaihtoehto niin olemme yhteydessä saatavuudesta.

Lisäykset

Kiinnostaako luksus yksityiskohtia joka antaisi designille WOW efektin? Tarjoamme ilomielin myös lisä design osia kuten kerrokselliset paperit, nauhat ja tekojalokivet.

Voimme hankkia ja koota tilauksenne kaikenlaisella yksityiskohtaisuudella lisätäkseen eleganssia. Yksinkertaisesti ilmoita meille haluamme lisäys niin lähetämme teille näytteen tarkistettavaksi.

Tilaustyöt

Onko erityinen design mielessä? Olemme iloisia työskentelemään kanssanne luomaan kustomoidun designin tulevanne tapahtumaa varten. Ystävällisesti vieraile tilaustyöt sivuillamme jotta voimme edistää ideanne.

Personally Sweet © 2019